Vrijwilligerswerk Bloemendaal

VRIJWILLIGERSWERK IN BLOEMENDAAL, DAAR WORD JE BLIJ VAN!

Al deze prachtige evenementen zijn niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. Wil je ook iets betekenen voor anderen? Ben je op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? In het groen, als fietsmaatje of werken met nieuwkomers in de gemeente Bloemendaal? Er is van alles te doen. Van een vaste dag per week tot af en toe een uurtje, alles is mogelijk! Het doen van vrijwilligerswerk maakt je blij, is leerzaam, brengt je in contact met anderen en kan helpen in het vinden naar bijvoorbeeld een betaalde baan.

Klik hier om alles te vinden over Vrijwilligerswerk in de gemeente Bloemendaal

Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang zijn sociale dorpskernen met veel verenigingen, stichtingen en clubs. Vrijwilligers zijn voor al deze organisaties onmisbaar. Omgekeerd ervaren veel bewoners een hoop plezier en voldoening aan vrijwilligerswerk. Gelukkig maar! Want zonder vrijwilligers zouden sportclubs, bibliotheken, musea, ontmoetingsplekken en buurttuinen handen tekortkomen.

Je kunt ook een profiel aanmaken: meld je aan als vrijwilliger en vind het werk dat bij je past!

Informatie voor organisaties

Het VWC heeft maatschappelijke organisaties in de gemeente Bloemendaal veel te bieden. We bemiddelen tussen organisaties en vrijwilligers die op zoek zijn naar zinvol vrijwilligerswerk. Via ons platform kun je vacatures plaatsen, actief op zoek gaan naar beschikbare vrijwilligers en terecht voor advies en ondersteuning. Verder vind je bij de Vrijwilligersacademie een breed, gratis scholingsaanbod om je als organisatie verder te ontwikkelen of aan jouw vrijwilligers aan te bieden.

Liever persoonlijk contact?

Neem voor meer informatie, persoonlijk advies of het aanvragen van een incompany training telefonisch contact op onder vermelding van gemeente Bloemendaal: 023-5300 500.

Vrijwilligerscentrum Haarlem & Omgeving

Het VWC verbindt mensen aan elkaar en aan organisaties door het matchen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Daarnaast adviseert en ondersteunt het VWC organisaties bij een professionele aanpak van vrijwillige inzet. Heb je vragen over alles omtrent vrijwilligers dan kan je contact opnemen met de organisatie of klik op de link voor het huidige aanbod van vrijwilligers.

Anke Dorenbos Projectcoördinator maatschappelijk organisaties Bloemendaal