Update coronavirus

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Kijk voor alle maatregelen op www.rijksoverheid.nl of www.rivm.nl. Deze gelden in ieder geval tot maandag 1 juni.

Ook bij BloemendaalSamen nemen we passende maatregelen. BloemendaalSamen volgt de aanwijzingen van de landelijke overheid en het RIVM. De nieuwe maatregelen zijn er om verdere verspreiding en besmetting zoveel mogelijk te voorkomen.

De maatregelen voor BloemendaalSamen zijn:

  • Voor de activiteiten van BloemendaalSamen betekent dit dat tot 1 juni alle bijeenkomsten (met meer dan 3 personen) moeten worden afgelast.
  • Kijk voor de laatste stand van zaken m.b.t. de aangeboden activiteiten ook op de website van de organiserende organisaties.

De maatregelen voor iedereen in Nederland zijn:

  • Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met huisarts als klachten verergeren.
  • Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. In het algemeen wordt mensen dringend verzocht om bezoek aan kwetsbare personen te beperken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *