Theater Elswout

Theater Elswout is een uniek verhalentheater voor de hele familie op het sprookjesachtige eeuwenoude landgoed Elswout, waar verhalen ruisen door de bomen. Theatrale verhalen voor jong & oud, muzikale avonden met singer-songwriter talenten, spokenword en poëzie artiesten, literaire avonden, diner storytelling of storytelling trainingen.

Mister Anansi

In het ‘Huisje vol Verhalen’ woont de vrolijke flamboyante familie van Mister Anansi. Kom eens langs bij de vrolijke flamboyante familie van Mister Anansi en ontmoet oma Kip, roddeltante Jewel en oom Tio de tuinman.

Mister Anansi , oftewel Wijnand Stomp, is kids-Comedian en één van de beste theatrale vertellers die Nederland rijk is. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. In 2013 werd Wijnand Stomp gekozen tot verteller van het jaar & Pearl of the Dutch Caribbean ‘Art & Literature’. En in 2016 ontving hij de Brasa Dey Award in de categorie ‘Life time Achievement’. Op initiatief van Wijnand Stomp en kompaan Jean Hellwig is de Anansi verteltraditie opgenomen als Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland.

Trainingen bij theater elswout

Wijnand Stomp geeft ook trainingen zowel voor particulieren, onderwijs en erfgoed instellingen, als voor bedrijven. Middels een inspirerende presentatie laat Wijnand zien dat de boodschap van een verhaal pas binnenkomt als je echt contact maakt met het publiek. Zijn motto is ‘Only passion Tells’!

Over Theater Elswout

In het knusse theatertje bij Elswout worden de beste verhalen verteld! Leuk voor de hele familie!!

Komende activiteiten in het Theater Elswout: