Ontvang een bijdrage voor je buurt- en straatfeest

Nu een groot deel van de coronamaatregelen is weggevallen wordt het tijd voor een klein en gepast buurt- en straatfeestje! Voor iedereen is het een bijzondere periode geweest waar de één juist buurtgenoten beter heeft leren kennen en de ander nieuw is komen wonen in de straat. Wat wel is gebleken het afgelopen jaar is dat “een goede buur minstens zo belangrijk als een verre vriend is”. Om dit te steunen maakt BloemendaalSamen het mogelijk om een mooie bijdrage te ontvangen voor de organisatie van een klein en gezellig buurt- of straatfeestje. Een prima moment om vrienden weer te zien, bij te praten met bekenden uit de buurt en misschien wel nieuwe bewoners te ontmoeten.

De gemeente steunt een coronaproof buurt- en straatfeest

De gemeente Bloemendaal vindt het belangrijk om de verbinding tussen bewoners te stimuleren en ondersteunt daarom initiatieven waar Bloemendalers elkaar kunnen ontmoeten. Dat maakt het mogelijk om een kleine bijdrage aan te vragen voor de organisatie van je buurt- en straatfeest om bijvoorbeeld een springkussen, een bbq of andere spulletjes te huren om je feestje nog gezelliger te maken. Je initiatief moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen én coronaproof uit te voeren zijn. Zo moet het feest in de buitenlucht zijn en moet het mogelijk zijn om anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Om zeker te zijn of je voldoet aan de voorwaarden kan je hier de criteria voor het organiseren van een buurtfeest vinden.

Vraag makkelijk en snel een bijdrage aan van maximaal €250,-

Zit jij in de organisatie van je buurtfeest en heb je leuke en creatieve plannen? Wacht niet langer en vraag direct een bijdrage aan. Binnen 2 weken heb je antwoord of je subsidie is toegekend en staat de bijdrage zo snel mogelijk op je rekening.

Vraag hier direct subsidie aan >