Ontvang een bijdrage voor je buurt- en straatfeest

De zomer komt er weer aan en dus een mooi moment om een feestje te organiseren voor jouw straat of buurt. De gemeente Bloemendaal en BloemendaalSamen maken het mogelijk om een financiële bijdrage te ontvangen voor de organisatie van een gezellig buurt- of straatfeestje, een BBQ met de buren of een spelletjesmiddag voor de kinderen in de straat. Een prima moment om vrienden weer te zien, bij te praten met bekenden uit de buurt en of nieuwe bewoners te ontmoeten.

De gemeente steunt jouw buurt- of straatfeest!

De gemeente Bloemendaal vindt het belangrijk om de verbinding tussen bewoners te stimuleren en ondersteunt daarom initiatieven waar Bloemendalers elkaar kunnen ontmoeten. Dat maakt het mogelijk om een kleine bijdrage aan te vragen voor de organisatie van je buurt- en straatfeest om bijvoorbeeld een springkussen, een bbq of andere spulletjes te huren om je feestje nog gezelliger te maken. Je initiatief moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Om zeker te zijn of je voldoet aan de voorwaarden kun je hier de criteria voor het organiseren van een buurtfeest vinden.

Vraag makkelijk en snel een bijdrage aan van maximaal €250,-

Zit jij in de organisatie van je buurtfeest en heb je leuke en creatieve plannen? Wacht niet langer en vraag direct een bijdrage aan. Binnen 2 weken heb je antwoord of je subsidie is toegekend en staat de bijdrage zo snel mogelijk op je rekening. Succes met de organisatie en veel plezier!

Vraag hier direct subsidie aan >