Ontvang een bijdrage voor je buurtactiviteit of straatfeest

De zomer komt er weer aan en dus een mooi moment om een feestje of een ander leuk initiatief te organiseren voor jouw straat of buurt. De gemeente Bloemendaal en BloemendaalSamen maken het mogelijk om een financiële bijdrage te ontvangen voor bijvoorbeeld de organisatie van een gezellig buurt- of straatfeestje, een BBQ met de buren of een spelletjesmiddag voor de kinderen in de straat. Andere leuke voorbeelden uit het verleden: een spannende Spooktocht in Vogelenzang, die na veel voorbereidingen met schilderen, zagen en knutselen tot stand kwam met zeker 130 deelnemers, De Classical Tour Zuid-Kennemerland met een fietstocht langs kleine concerten op verschillende locaties, de warme wollen woensdagen op het Landje van de Boer in Overveen, een zoete inval om samen te breien, te haken of te handwerken, een buurtlunch aan lange tafels of een kerstdiner voor een de buren. Allemaal prima initiatieven om vrienden weer te zien, bij te praten met bekenden uit de buurt en of nieuwe bewoners te ontmoeten.

De gemeente steunt jouw buurtinitiatief!

De gemeente Bloemendaal vindt het belangrijk om de verbinding tussen bewoners te stimuleren en ondersteunt daarom initiatieven waar Bloemendalers elkaar kunnen ontmoeten. Dat maakt het mogelijk om een kleine bijdrage aan te vragen voor de organisatie van je buurt- en straatinitiatief om bijvoorbeeld een springkussen, een bbq of andere spulletjes te huren om je feestje nog gezelliger te maken. Ook leuk om te weten: 14 juni is het weer Nationale buitenspeeldag!

Je initiatief dient wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Om zeker te zijn of je voldoet aan de voorwaarden kun je hier de criteria voor het organiseren van een buurtfeest vinden.

Vraag makkelijk en snel een bijdrage aan van maximaal €250,-

Zit jij in de organisatie van je buurtfeest en heb je leuke en creatieve plannen? Wacht niet langer en vraag direct een bijdrage aan. Binnen 2 weken heb je antwoord of je subsidie is toegekend en staat de bijdrage zo snel mogelijk op je rekening. Succes met de organisatie en veel plezier!

Vraag hier direct subsidie aan >

En vergeet niet na afloop hier je mooiste herinnering aan je initiatief te plaatsen!

Klik hier om je reactie te plaatsen