Ritje maken in een Riksja?

Deze zomer start in Vogelenzang een riksja-fietsproject om iedereen die niet meer zelfstandig kan fietsen de mogelijkheid te geven om van deze mooie omgeving te genieten!

In een comfortabele riksja-fiets met een of twee passagiers genieten van onze mooie omgeving en weer de wind door je haar voelen? Dat kan bij dit nieuwe en sympathieke project wat sinds kort gestart is…

Hoe werkt het ?
Wil je zelf een ritje meemaken of ken je iemand die je daarmee een plezier kunt doen, dan kun je bellen of mailen naar Fietsen Alle Jaren Vogelenzang: dewinddoorjehaar@gmail.com; tel. 06-51659004. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak en we komen je op het afgesproken tijdstip thuis ophalen.

Je mag altijd iemand meenemen voor de gezelligheid en dat kan ook een jonger iemand zijn die nog helemaal mobiel is. En jij mag kiezen waar je naar toe wilt met de riksja. Een kopje koffie onderweg hoort zeker tot de mogelijkheden. De ritjes zijn gratis, de koffie onderweg is voor eigen rekening.

Wil je…

… jezelf of iemand anders aanmelden als passagier?
Woon je in Vogelenzang en wil je graag een ritje maken met een van onze vrijwillige riksjabestuurders? Of ken je iemand die we een plezier kunnen doen met een ritje? Stuur dan een mail naar dewinddoorjehaar@gmail.com of bel met tel. 06-51659004 voor het maken van een afspraak. In de riksja is plaats voor 2 passagiers. Je kunt dus iemand meenemen: een buurvrouw, vriend, kennis, broer, dochter, net waar je zin in hebt. De ritjes zijn gratis.

… als vrijwillige riksjabestuurder meedoen aan dit initiatief?
Stuur ons een mail met je gegevens en we nemen contact met je op.

…op een andere manier bijdragen?
Wil je op een andere manier bijdragen? We horen graag wat je voor ons kan en wil betekenen. Bel naar onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail en wij nemen contact met je op.

Contactgegevens:
dewinddoorjehaar@gmail.com
Arianne Vogel: 06-51659004

1 reactie op “Ritje maken in een Riksja?”

  1. Elen van Uchelen-Cramer schreef:

    wat een geweldig initiatief! Een fietstochtje samen , je weet niet hoe ik dat mis. Ellen Cramer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *