Programma Gluren Bij De Buren is bekend!

Maar liefst 30 Bloemendalers openen 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar twee of drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 90 optredens laat Bloemendaal op die dag zien wat ze in huis hebben.
Op zondag 9 februari kan er door heel Bloemendaal gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 34 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn. 
‘Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!’- Michelle Timmer (programmamaker, Bloemendaal)
Begluur het programma online
Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl/bloemendaal/programma.
GLUREN BIJ DE BUREN
zondag 9 februari 2020 
12:00 – 17:00 uur
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *