Preparty Gluren bij de Buren!

Op 7 februari van 14:00 tot 16:00 uur kun je je alvast warm maken voor Gluren bij de Buren tijdens het optreden van ‘All That Swing’ bij Welzijn Bloemendaal.

All That Swing is een prachtig project voor music and mind met swing, blues en jazz! Heeft muziek maken in jouw leven een belangrijke rol gespeeld? Net zoals bij de leden van All That Swing? Vind je het leuk om – ook nu je hersenen zo nu en dan even haperen – nog lekker te jammen, zoals je dat altijd hebt gedaan? Dan ben je van harte welkom bij Welzijn Bloemendaal. Bij dit mooie project zingen en rocken mensen met een muzikaal verleden en een haperend brein met elkaar, waardoor gouden tijden herleven.

Samen met bluesmuzikanten Pieter Bakker, Herman Souverein, Kees Geerts en Karel Zwenne (o.m. PB & The Jags) wordt door mensen met en zonder een haperend brein muziek gemaakt, gezongen, gedanst, genoten en vooral veel plezier gemaakt.

Wil je even bijkomen van al dat swingen, zingen en dansen? De buren van Ontmoetingscentrum Bloemenstroom nodigen je van harte uit voor een kopje koffie of thee! Kom gezellig alvast in de stemming voor Gluren bij de Buren! Je kunt ook een programmakrant van ‘Gluren bij de buren’ ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *