Ontmoetingscentrum Bloemenstroom

Bloemenstroom in het mooie Bloemendaal

Ontmoetingsgroep Bloemenstroom ligt in het mooie Bloemendaal. Dichtbij mooie natuurgebieden en op wandelafstand van het centrum. Een plek waar mensen even zichzelf kunnen zijn. Meerdere dagen per week komt hier een hechte groep mensen samen. Heeft u last van een haperend brein of kent u iemand met een haperend brein? Kom dan eens een kijkje nemen bij onze ontmoetingsgroep Bloemenstroom.

 

‘Verbindend, luchtig en energiek’

Mireille Oosterhof, programmacoördinator bij ontmoetingsgroep Bloemenstroom: ‘Onze ontmoetingsgroep laat zich het beste typeren door de woorden ‘verbindend, luchtig en energiek’. De saamhorigheid is groot want men kijkt naar elkaar om en er wordt veel gelachen. Het is een fijne omgeving met een ongedwongen sfeer die voelt als een warme deken. We houden van bewegen, zingen, dansen, theater maken, samen koken en wandelen en van energie en dynamiek. We zijn een club, waarin ieder zijn plekje en rol heeft maar we het samen doen.’

Samenwerking Bloemenstroom-Juttersgeluk

De ontmoetingsgroep werkt we samen met stichting Juttersgeluk, een stichting die strandafval op een creatieve manier weer hergebruikt. Iedere maandag gaat een groep mensen met een haperend brein wandelen en plastic afval verzamelen op het strand om daar later in het atelier mee aan de slag te gaan. Bekijk hieronder het filmpje van onze ontmoetingsgroep bij Juttersgeluk.

Over de Ontmoetingsgroep

Ontmoetingsgroep Bloemenstroom is de leukste plek voor ouderen in Bloemendaal! Een plek voor mensen die kwetsbaar en/of vergeetachtig zijn èn voor hun familie en vrienden. Bij de Ontmoetingsgroep wordt ‘anders’ met kwetsbaarheid en vergeetachtigheid omgegaan namelijk gezamenlijk:. met de deelnemers, professionals, familie, vrijwilligers en stagiaires wordt een vrolijke en actieve sfeer gekweekt en vooral gekeken naar wat er nog wèl kan.

 

Mireille Oosterhof Programmacoördinator