Nazomeren met Klaterklanken: laatste kans

Sluit de zomer af met Klaterklanken!
As zondag wordt het prachtig weer in Rozendaal: 25 graden en droog! Een uitgelezen dag dus om de zomer af te sluiten in de tuinen van kasteel Rosendael. Met de geweldige musici van Klaterklanken natuurlijk! Want na drie succesvolle edities in juli op de landgoederen Elswout, de Haere en Weldam, komt de Klaterklanken muziekkaravaan nog 1 x langs en wel op deze prachtige locatie bij Arnhem. Dus heeft u Klaterklanken gemist dit jaar? Grijp uw kans en geniet van muzikaal toptalent op een toplocatie. Zondag 4 september is de dag. Mis het niet!

Concertwandelingen en meer
De vijf geweldige ensembles van de concertwandelingen zijn: het ADAM Quartet, klarinetspeler Jelmer de Moed met zangeres Elisabeth Hetherington, het Spaanse Dianto Reed Quintet, Slagwerk Den Haag en jazzzangeres Anna Serierse en Cas Jiskoot op contrabas. Maar er is meer. Maat Saxophone Quartet speelt een extra concert en er is een randprogramma waar u met uw kaartjes voor de concertwandeling gratis van kunt genieten: met pop-up concerten, silent disco, de groep Greener Grass en de blazers van JongNBE.

Voor families speelt de ‘innemende familievoorstelling (NRC)’ De Wraak van Lorre (5+) door het Epos Ensemble om 14 en om 16 uur en de peutervoorstelling Zucht (1 tm 4 jr) om 12.00 uur en zijn er familiewandelingen om 10.30, 12.30 en 14.30.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *