Muzikale kerstviering met behulp van subsidie

Warme kerstviering in de Dorpskerk van Bloemendaal. We geven met plezier het verslag door van Bert van Heesch, bestuurslid. Tijdens de traditionele kerstviering was het extra gezellig met een hapje en een drankje, mede dankzij de subsidie van BloemendaalSamen. Geïnteresseerd? Kijk dan ook eens op deze pagina.                 

Bert van Heesch: “Op donderdag 12 december 2019 om 19.00 uur heeft in de Dorpskerk Bloemendaal wederom de traditionele muzikale kerstviering plaatsgevonden. De muziek werd verzorgd door leerlingen en docenten van de Bloemendaalse Muziekschool Jaap Prinsen. De begeleiding en verzorging was als vanouds in handen van de vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Dorpskerk.

Er was een afwisselend programma met veel samenzang, koormuziek, orgel- en pianospel, een viooltrio, trompetters en een fluitkwartet. Onder leiding van 4 docenten voerden 35 leerlingen dit programma met veel enthousiasme en overtuiging uit.

Dominee Ad van Nieuwpoort verzorgde, samen met de aanwezige kinderen, een gloedvolle en aanstekelijke versie van het aloude kerstverhaal. Het in groten getale opgekomen publiek (ca. 120 mensen) heeft dan ook met volle teugen genoten van deze viering. Voor iedereen was er wat te eten en te drinken en alle kinderen kregen een leuk klein cadeautje. Dit was mede mogelijk dankzij uw bijdrage.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *