mozaiekbank vogelenzang

Mozaïekbank Vogelenzang brengt jong en oud samen

Het project mozaïekbank Vogelenzang is ontstaan vanuit de wens om meer verbintenis te creëren in dorp Vogelenzang. Dit hebben de bewoners zelf goed aangepakt. Iedereen in het dorp deed mee, of je nou met je handen wil werken, of creatief bent, of dat het je leuk lijkt om mee te werken, iedereen was welkom. Jong en oud werkten samen in het zelfbenoemde projectteam. Na een oproep in het dorp meldde zich in totaal maar liefst 38 vrijwilligers. De leeftijden van de dorpsbewoners varieerden van 10 tot 85 jaar. Met veel enthousiasme hebben ze zich allemaal aangemeld voor het projectteam. Mandy Hulsbosch: “dat is toch fantastisch!”

In 12 weken tijd is er “in ploegen” op de maandagochtend, woensdagavond en donderdagochtend aan de bank gewerkt. De plaats waar de bank nu staat is het grasveld bij “de witte hond” ofwel de entree van het dorp aan de zuidkant. Jong en oud hebben aan de bank gewerkt en er een echt mooi kunstwerk van gemaakt.

Dankzij BloemendaalSamen konden we de materialen aanschaffen en hebben we onze doelstelling weten te behalen. Iedereen is trots op “onze bank”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *