Er op uit met een maatje?

Wil je graag leuke dingen ondernemen samen met een dorpsgenoot die wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig heeft? Dan is maatje worden echt iets voor jou. Samen koffie drinken, wandelen of sporten, naar het theater of misschien iets heel anders. Maatje kun je op heel veel manieren zijn. Voor een jong, oud of kwetsbaar iemand, soms via een organisatie.

Hoe lang en hoe vaak je maatje bent, kan variëren. Je kiest zelf wat bij jou past. Samen, of met de begeleider van de organisatie, spreek je af hoe vaak je elkaar ziet. De meeste maatjes zien elkaar één keer per week of per twee weken.

Ontdek jouw maatjesmatch

Alle soorten en maatjes in Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang vind je heel eenvoudig. Het is zelfs mogelijk om op postcode te bekijken of je in je eigen straat of buurt maatje van iemand kunt zijn en samen op pad te gaan!
Ga hier naar het actuele vacature-overzicht van de website Haarlemvoorelkaar en vul in waar en wat voor maatje je zou willen zijn:

Actuele maatjesvacatures >>

Eerst meer weten of persoonlijk contact?

Voor alle vragen over maatjes in de dorpskernen van de gemeente Bloemendaal en directe omgeving kun je elke dinsdag- en donderdagmiddag terecht bij het informatiepunt van het Vrijwilligerscentrum Haarlem & Omgeving aan de Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem. Ook kun je  bellen met telefoonnummer 023 531 48 62 van het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving. Een mail sturen kan natuurlijk ook naar info@vwc-haarlem.nl.