Maandelijks inloopspreekuur Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving verhuist naar Bennebroek

Na een korte zomerstop begint het inloopspreekuur over vrijwilligerswerk in de gemeente Bloemendaal op een nieuwe locatie: de bibliotheek in Bennebroek, in het Centraal Servicepunt aan de Kerklaan.

Elke eerste woensdag van de maand, te beginnen op woensdag 6 september, kunnen inwoners en organisaties hier terecht met vragen over vrijwilligerswerk. De medewerkers van het Vrijwilligerscentrum en BUUV Haarlem (VWC-BUUV) geven graag antwoord op vragen als:

  • Hoe vind ik aansprekend vrijwilligerswerk?
  • Hoe vind ik vrijwilligers voor mijn organisatie of event?
  • Hoe kan ik me als vrijwilliger of maatschappelijke organisatie verder ontwikkelen?
  • Hoe promoot ik mijn activiteiten via BloemendaalSamen

In de gemeente Bloemendaal zijn al veel vrijwilligers actief. Hun inzet is onmisbaar voor de verenigingen, (sport)clubs en stichtingen die sociale activiteiten organiseren. Anke Dorenbos, projectcoördinator bij VWC-BUUV, merkt dat steeds meer inwoners de weg naar het spreekuur vinden. “We hebben veel vragen beantwoord, mooie matches gemaakt en diverse vacatures ingevuld. Zo was er een mevrouw uit Bloemendaal die graag haar kennis over de Nederlandse taal wilde delen. Zij is nu taalcoach bij ons programma SamenSpraak.”

Bel voor vragen of informatie naar het VWC, 023-5 300 500 (op werkdagen) of mail naar info@vwc-buuv.nl of a.dorenbos@vwc-buuv.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *