Klein geluk Bloemendaal

De coronacrisis beheerst al lange tijd ons leven en dat merken we dagelijks. De zorg staat onder druk. Jongeren vervelen zich, ondernemers hebben het zwaar en de ‘gewone dingen’ zijn ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Gelukkig kan er ook nog veel wel in deze tijd en haalt deze periode veel creativiteit bij inwoners naar boven. Ook ontstaan er mooie initiatieven die bijdragen aan het kleine geluk van een ander. Tot er gevaccineerd wordt, moeten we er samen het beste van maken en op zoek gaan naar het kleine geluk voor jezelf en voor een ander.

Deel je verhaal

Wat is voor jou klein geluk? Welke impact heeft corona op jouw leven? Heb jij een bijzonder verhaal of ken je iemand die een mooi initiatief is gestart en daarmee bijdraagt aan het kleine geluk van een ander? Mail jouw verhaal naar kleingeluk@bloemendaal.nl. Je verhaal wordt op de website bloemendaal.nl/kleingeluk geplaatst om zo ook anderen te inspireren.

Zelf een initiatief starten

Heb jij een idee voor een mooi initiatief dat bijdraagt aan het geluk van iemand anders? Dan kun je daar subsidie voor aanvragen bij de gemeente. Voor meer informatie hierover zie Subsidieaanvraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *