Kaartverkoop Festival Klaterklanken gestart

Zondag 17 juli staat het Landgoed Elswout weer geheel in het teken van het festival Klaterklanken. Afgelopen zondag 15 mei is daarvoor de voorverkoop gestart.

Concertwandeling
Maak een wandeling door het sprookjesachtige Elswout en wordt verrast door 5 miniconcerten door jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van het landgoed.  Om 17.00 uur wordt het festival feestelijk afgesloten met deze musici en Slagwerk Den Haag.

Familiewandeling
Op deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Familievoorstelling: De wraak van Lorre
In deze voorstelling duizelt het je van alle papegaaien, operamuziek en wervelende klanken van de blaasinstrumenten. Een spannend, knotsgek verhaal wat door verteller Benjamin Murck helemaal tot leven gewekt wordt. Tosca Menten schreef het boek waar dit verhaal op gebaseerd is, en de vijf houtblazers van het jonge Epos Ensemble maakten er een eigenzinnige versie van vol theatrale en interactieve elementen. Ook de kinderen zelf zullen aan het zingen gezet worden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *