Juttersgeluk

Kracht van verbinding – Juttersgeluk

Juttersgeluk is een beach clean-up stichting die de plastic soep aanpakt. Tijdens juttochten wordt zo veel mogelijk zwerfplastic van het strand geraapt. Vervolgens worden hier verrassende, nieuwe producten van gemaakt in het sociale ‘upcycle-atelier’. Met mensen die om wat voor reden dan ook geen regulier werk (kunnen) doen, maar wél willen meedoen in de maatschappij.

Met dit werk worden anderen geïnspireerd om mee te werken aan een duurzame toekomst. Juttersgeluk voert ook jutactiviteiten en recycleprojecten in opdracht uit, waardoor het bewustzijn over duurzaamheid en milieu bij een brede doelgroep wordt vergroot. Zo wordt waardevol werk geschapen waar mensen zich goed bij voelen en wordt een bijdrage aan een circulaire economie geleverd.

Juttersgeluk

Juttersgeluk beheert voor de gemeente Bloemendaal een vijftal jutbakken op het strand. Samen met de reddingsbrigade zorgen vrijwilligers ervoor dat deze bakken geleegd worden en het afval gerecycled wordt. Op vrijdagochtend worden op het strand bij Parnassia aan Zee plastic grondstoffen geraapt. Ga gerust een keertje mee!

Een schone zee is wat ons drijft. Verbinding door (sociale) innovatie is onze kracht!

Over Juttersgeluk

Juttersgeluk streeft naar een inclusieve samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Samen zorgen voor een schonere zee, minder afval en hergebruik van waardevolle grondstoffen. Dat is wat ons drijft. Innovatie en samenwerking is onze kracht. Juttersgeluk is een waardevolle leer- en werkplaats waar we samen de kansen die de zee en het strand ons bieden, ontdekken en benutten.

Stichting Juttersgeluk Team Evenementen

Heb je vragen over de activiteiten van Juttersgeluk dan kan je contact opnemen met de organisatie.

Komende activiteiten van Juttersgeluk