Huiskamerfestival Gluren bij de Buren had een duizelingwekkende programma!

Huiskamerfestival Gluren bij de Buren had een duizelingwekkende programma! Een geweldig aantal huiskamereigenaren bood een podium aan lokale artiesten. Maar liefst 20 Bloemendalers openden hun deuren en verwelkomden zowel buren als artiesten. In elke huiskamer kwam een lokale podiumkunstenaar drie keer optreden. Met in totaal 54 optredens heeft Bloemendaal op zondag 10 februari laten zien wat ze in huis heeft.

Met een kop koffie of warme thee ontvingen de gastvrije huiskamereigenaren de buren bij hun intieme podium. Er was een wijde range aan uiteenlopende optredens te zien van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars. Elk optreden van 30 minuten gratis te bezoeken.

Wilt u volgende jaar ook meedoen? Hou dan onze site of Gluren bij de Buren in de gaten. Zodat er volgende jaar nog veel meer huiskamers en artiesten mee kunnen doen.

Gluren bij de Buren is een stichting zonder winstoogmerk en wordt voor een groot gedeelte mogelijk gemaakt door crowdfunding van bezoekers. Met minimale financiën en maximale energie, tijd en liefde lukt het om ieder jaar weer om vele huiskamers om te toveren waar amateurpodiumkunstenaars zich profileren en bewoners elkaar ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *