Heb je een uurtje over? Start campagne Vrijwilligerswerk

Er is een grote behoefte aan vrijwilligers bij sportclubs, verenigingen en maatschappelijke organisaties. Het Vrijwilligerscentrum Haarlem & Omgeving (VWC-BUUV) roept inwoners van de gemeente Bloemendaal op een steentje bij te dragen en een beetje van hun tijd te geven aan anderen.

Bloemendaal is een sociale gemeente met veel verenigingen, stichtingen en clubs. Vrijwilligers zijn voor al deze organisaties onmisbaar. Af en toe een uurtje of een vaste dag in de week, alle hulp is welkom. Zonder vrijwilligers zouden sportclubs, bibliotheken, musea, zorginstellingen, ontmoetingsplekken, buurttuinen en evenementen handen tekortkomen.

Breed en divers aanbod
Anke Dorenbos, projectcoördinator Maatschappelijke Organisaties Bloemendaal en VWC-BUUV: “Alle hulp is welkom, af een toe een uurtje of een vaste dag in de week. Het aanbod aan vrijwilligerswerk is heel breed en divers, onze medewerkers helpen je graag om iets te vinden dat past bij jouw wensen en talenten. Het geeft voldoening om je in te zetten voor anderen, je vergroot je netwerk en het is ook gewoon leuk.”

Denk je er weleens over om vrijwilligerswerk te gaan doen? Kijk voor vacatures op www.vrijwilligerswerkbloemendaal.nl of bel een medewerker van VWC-BUUV via 023 5300 500 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Je kunt ook binnenlopen bij het VWC-inloopspreekuur, elke eerste woensdag van de maand van 10.30-13.00 uur in de bibliotheek in Bennebroek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *