Heb je een uurtje over? Maak een ander blij!

Afgelopen zondag deed wethouder Attiya Gamri als vrijwilliger mee aan een muzikale activiteit bij De Ark in Bloemendaal, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.

Deze activiteit sluit mooi aan bij de campagne ‘Heb je een uurtje over? Maak een ander blij!’, die het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving is gestart in de vijf dorpskernen van Bloemendaal. Gamri: “Ik nodig iedereen uit, meld je aan en ga aan de slag als vrijwilliger en geef een uurtje aan een ander. Je merkt dat je een ander daar plezier mee doet. En daar word je zelf ook blij van”.

Anke Dorenbos (projectcoördinator maatschappelijke organisaties Bloemendaal bij VWC-BUUV): “Met deze campagne willen we Bloemendalers inspireren en oproepen om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Bloemendaal is een sociale gemeente met veel verenigingen, stichtingen en clubs. Vrijwilligers zijn voor al deze organisaties onmisbaar. Af en toe een uurtje of een vaste dag in de week, alle hulp is welkom”.

Meer weten over vrijwilligerswerk en burenhulp in Bloemendaal?
Kijk voor leuke klussen op www.vrijwilligerswerkbloemendaal.nl
Of bel op werkdagen naar 023 -5300 500 of kom langs op het inloopspreekuur: elke eerste woensdag van de maand tussen 10.30 en 13.00 uur in de bibliotheek Bennebroek, Kerklaan 6.  

Fotografie CHARLES DUIJFF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *