Draag de Bloemendaler van het Jaar voor!

Wie wordt de opvolger van Ronald Timmermans als Bloemendaler van het jaar? Om de inwoners van Bloemendaal meer bij deze verkiezing te betrekken, kunnen ze dit jaar zelf kandidaten voordragen. De Adviesraad BloemendaalSamen neemt de selectie van alle voorgedragen kandidaten op zich. In overleg met het college wordt daarna een lijst van genomineerden vastgesteld op wie inwoners via de website van de gemeente kunnen stemmen.

 Criteria

Bij de Bloemendaler van het Jaar gaat het om ‘een persoon of organisatie die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk heeft gedragen voor de gemeente Bloemendaal of haar inwoners.’ Deze persoon of organisatie kan ook een voorbeeldfunctie vervullen en hoeft niet uit Bloemendaal te komen.

Iemand voordragen

Wil je een persoon of organisatie voordragen? Stuur dan voor 25 februari een mailtje naar postbussecretariaat@bloemendaal.nl. Zet in de onderwerpregel ‘Bloemendaler van het jaar’. Bij de voordracht voeg je ook een  motivering, de naam, adres en functie van de genomineerde en twee namen van inwoners of organisaties die de voordracht doen.

Stemming

Uit de lijst met kandidaten wordt een aantal genomineerden geselecteerd. Van 18 maart tot 15 april kunnen inwoners via de website van de gemeente op hun favoriete Bloemendaler van het Jaar stemmen. De uitreiking vindt vervolgens plaats op 15 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *