Derde Gluren bij de Buren in Bloemendaal!

Zondag 3 juli vond Gluren bij de Buren voor de derde keer plaats in Bloemendaal. Doorheen de hele gemeente verwelkomden enthousiaste deelnemers hun buren en ander publiek voor spetterende optredens van lokaal talent. Er waren in totaal wel 70 optredens verspreid over 25 locaties.

Ontmoeting stond centraal bij deze editie van Gluren bij de Buren. Bloemendaalse bewoners kregen de kans om eindelijk eens bij de buren over de vloer te gaan. Door alle wijken van Bloemendaal is er samen genoten van cultuur. Naast particuliere huiskamers en achtertuinen waren ook buurthuizen, zorgwoningen en volkstuinen een podium voor lokale podiumdieren.

Dit jaar was de eerste keer dat er zowel huiskamers als tuinen mee konden doen. Op deze manier kon er op nog meer locaties gegluurd worden. Het zonnetje maakte van alle optredens in de buitenlucht direct een succes, maar ook de optredens bij binnenlocaties zijn druk bezocht.

Gluren bij de Buren vond plaats in 33 verschillende gemeenten tegelijk. De volgende editie is gepland op zondag 5 februari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *