Contact

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt over het plaatsen van activiteiten of het aanvragen van subsidies van BloemendaalSamen. Ook als je er niet helemaal uitkomt bij het aanmaken van een activiteit of als iets niet naar behoren werkt. Alle vragen en opmerkingen zijn welkom. De mail wordt over het algemeen binnen een à twee dagen beantwoord.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Logo_BloemendaalSamen

Wij zijn BloemendaalSamen

De dorpen van Bloemendaal vormen samen het hart van deze Gemeente! Doe mee en plaats voor iedereen je activiteiten en weet ons te vinden als je subsidie nodig hebt.

Wie is BloemendaalSamen

Veelgestelde vragen

En de antwoorden daarop!

Algemeen

Hoe kan ik mijn activiteiten aanpassen?

Je komt na het inloggen direct in de omgeving waar je je al eerder gemaakte activiteiten ziet. Klik op de activiteit die je wilt aanpassen. Of klik na het inloggen op de button linksonderaan de homepage “mijn account”

Hoe veel activiteiten mag ik plaatsen?

Er is geen limiet aan het aantal activiteiten dat je mag plaatsen.

Waarom krijg ik geen bevestigingsmail binnen?

Mogelijk staat het spamfilter van je mail te goed afgesteld. Kijk eens in de map “spam” of “reclame” en klik op de mail van info@bloemendaalsamen.nl en geef aan dat je deze mail wilt ontvangen.

Hoe zit het met de subsidie-mogelijkheden?

Kijk voor deze informatie op onze subsidiepagina. alle vragen over subsidie kun je daar vinden.

Hoe vraag ik vrijwilligers voor mijn activiteit?

Tijdens het aanmaken van je activiteit bij de vraag “vrijwilligersformulier” kan je deze optie aanvinken. Bij de activiteit wordt nu de mogelijkheid getoond om mensen te betrekken bij je activiteit. Als er mensen geïnteresseerd zijn om te helpen, ontvang je automatisch een mail.

Hoe pas ik mijn naam of wachtwoord aan?

Het is altijd mogelijk om je naam of wachtwoord aan te passen. Na het inloggen kom je in het scherm met de door jou aangemaakte activiteiten. Links zie je de optie om je gegevens te wijzigen.

Hoe zit het met privacy en AVG?

BloemendaalSamen gaat met de grootste voorzichtigheid om met jouw gegevens. Klik op de link privacy policy of toegankelijkheidsverklaring voor meer informatie. Als er nog vragen zijn, mail ons dan op info@bloemendaalsamen.nl. We informeren je graag.