Buurtfeest nog gezelliger dankzij subsidie

Woensdag 13 juni was het Nationale Buitenspeeldag. Die dag werd het extra gezellig gemaakt in speeltuin Duinweide in Vogelenzang. Er was muziek en limonade, ook werden er spelletjes gedaan zoals “rondje om”, waarbij de kinderen met hun vinger op een pion zo snel mogelijk 10 rondjes om de pion moesten rennen om vervolgens in een rechte lijn naar een andere pion te rennen. Dat viel door de duizeligheid niet mee! Verder was er nog het spel blikjes omschieten met een waterpistool en het bekende snoephappen. Hierbij kregen we hulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers. Verder was er ook nog de mogelijkheid voor kinderen om zich te laten schminken.

Mede door subsidie van de gemeente konden we twee leuke springkussens neerzetten. Zo’n 80 kinderen hebben genoten van deze buitenspeeldag!

Heb je ook zin om zo’n leuk buurtfeest te organiseren? Je kan eenvoudig subsidie aanvragen via deze site. Je kan voor deze subsidie ook denken aan andere leuke activiteiten. Je kan bijvoorbeeld ook denken aan een literaire avond, lezing, kerst-inn, voorjaarsborrel, sinterklaasfeest, borrel of een gezellige koffieochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *