Bloemendalers staan voor elkaar klaar!

Het zijn moeilijke tijden waarin contact hebben met elkaar belangrijk is. Zoek je een leuke, kleine activiteit in de buurt of wil je iets organiseren waar anderen blij van worden? Zet dan bijvoorbeeld een ‘Bloemetje-voor-Bloemendalers’ op of regel een kaartenactie waarbij je onbekenden verrast met een lief kaartje! Wie weet krijg je zelfs een subsidie voor je idee!

Wil je graag subsidie voor je idee? Lees hieronder hoe je deze kunt aanvragen en aan welke voorwaarden je plan moet voldoen.

BloemendaalSamen dat ben jij!

Wat je kunt doen:

● Je besteedt de toegekende subsidie aan een aantal boeketten ter waarde van maximaal €100,- zodat je inwoners uit Bloemendaal blij kunt maken met een boeket. In het geval van de kaartenactie kun je het aangevraagde en toegekende subsidiebedrag besteden aan kaarten, knutselmateriaal en postzegels.

● Je bent natuurlijk vrij om te kiezen aan wie je een bloemetje wilt geven of een kaart wilt sturen. Het zou wel fijn zijn als jouw attentie bij iemand terecht komt die een extra opkikkertje kan gebruiken in deze moeilijke tijd. Wil je dat wij met je meedenken als je in je eigen netwerk niet direct iemand weet? Stuur dan een e-mail naar info@bloemendaalsamen.nl

● Houd bij het overhandigen van je bloemetje of het afgeven van de kaarten rekening met de coronamaatregelen.

 

 

Vraag hier subsidie aan >

 

Voorwaarden subsidie aanvraag ‘Bloemetje-voor-Bloemendalers’ en Kaartenactie BloemendaalSamen

● Je bent een inwoner van de gemeente Bloemendaal.

● De ontvanger van de bloemen of kaart is een inwoner van de gemeente Bloemendaal.

● Je kunt je subsidie aanvragen van 2 november tot en met 20 december.

● Je kunt een maximum subsidiebedrag van € 100 voor jouw idee aanvragen.

● Je kunt slechts één keer gedurende de actieperiode een subsidie aanvragen.

● Stuur ons een foto en een verslagje van je actie(s). Die kunnen we vervolgens delen op onze social media-kanalen. Zo inspireer je misschien ook andere Bloemendalers om iets voor een ander te doen.