Bijzondere kampvuursessie in Overveen

Tijdens een Kampvuursessie op 6 september verzamel je samen met anderen rondom een kampvuur om eigen-wijsheid te delen, en je te laten inspireren door anderen. We doen dit met een talking stick waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen, zonder anderen van repliek te dienen of ongevraagd advies te geven. We rijken iedere Kampvuursessie een nieuw thema op een concreet levensgebied aan en verschillende oefeningen om jezelf en elkaar beter te leren kennen. De Kampvuursessies zijn gratis, dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken met de community. Daarnaast zijn de sessies ons cadeautje aan de samenleving. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek, een luisterend oor en persoonlijke ontwikkeling.

Aanmelden & locatie

De Kampvuursessie is op basis van vrijwillige donatie. Met de opbrengst kunnen wij weer nieuwe locaties starten, materialen en hout kopen. Uiteraard bepaal jezelf hoeveel je doneert. De sessie vindt plaats bij Juttersgeluk in Overveen. Aanmelden kan via https://www.naturequest.nl/quest/kampvuursessie-overveen/. Na aanmelding ontvang je alle praktische informatie die nodig is om goed voorbereid te zijn.

Over de plek Juttersgeluk

Strandjutten is een mooie manier om samen aan een duurzame toekomst te werken. Werken aan een plasticvrij strand is niet alleen zinvol voor ons milieu, het geeft mensen zelfvertrouwen en meer eigen waarde. Daarom heeft Juttersgeluk een sociaal upcycle atelier geopend aan de rand van de Kennermerduinen en dichtbij zee. Een plek waar mensen die minder goed meekomen in de maatschappij, werken aan een duurzame toekomst voor zichzelf en voor anderen.

Deze sessie zal worden begeleid door onze hosts Marijke en Sara, beide trouwe vuurgenoten.

Spelregels

Voor deelname hanteren wij de volgende spelregels:

  • Deelname is op eigen risico, vrijwillig en op basis van een vrijwillige donatie achteraf.
  • Tijdens de deelname dien je als deelnemer je te houden aan de veiligheidsinstructies.
  • Als deelnemer ben je verplicht (waar nodig) aan een veilige omgeving.
Heb je vragen over dit event of wil je een locatie starten bij jou in de buurt? Mail naar sara@naturequest.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *