Ben je vrijwilliger in Bloemendaal?

Geef je dan op voor de Nationale Vrijwilligersdag! We waarderen jouw inzet enorm!

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. De Gemeente Bloemendaal en het Vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving willen alle vrijwilligers in Bloemendaal graag hartelijk bedanken en in het zonnetje zetten! Door jouw inzet maak je niet alleen voor veel (mede)bewoners het verschil, maar ook de gemeente Bloemendaal een stukje mooier, kleurrijker en gezelliger!

We nodigen je uit voor een feestelijke middag in het gemeentehuis in Bloemendaal. Op 7 december tussen 16:30 en 18:30 met een dankwoord door Wethouder Sociaal Domein en Wonen, Attiya Gamri.

Een gezellig samenzijn, met muzikale intermezzo’s, hapjes en drankjes. Schrijf je vóór 4 december in door te mailen naar evenementen@bloemendaal.nl. Vergeet niet je naam en de organisatie waarvoor je je inzet te vermelden. Vol is vol, dus wees er op tijd bij.

Bedankt voor je inzet, fijn dat je iets voor een ander doet!

4 Reacties op “Ben je vrijwilliger in Bloemendaal?”

 1. Miranda Dekker schreef:

  Ik wil me graag opgeven voor de vrijwilligersdag.

 2. Miranda Dekker schreef:

  Ik wil me graag opgeven voor de vrijwilligersdag. Ik ben vrijwilliger bij de bloemenstroom

 3. Joop Geutskens schreef:

  Ik wil me graag opgeven voor de vrijwilligersdag. Ik ben vrijwillige chauffeur bij welzijn Bloemendaal

  1. info @bloemendaalsamen.nl schreef:

   Beste Miranda,
   Je verzoek heb ik doorgegeven aan evenementen@bloemendaal.nl
   Veel plezier gewenst!
   Vriendelijke groet,
   Harmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *