Workshop fotografie: winter

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Cursus & Workshop
zo 10 Dec
09:00 11:30

Over de activiteit

Wat zie je als je telkens hetzelfde stukje natuur bezoekt? Kun je dan anders leren kijken? Door telkens naar telkens dezelfde plek terug te keren ontdek je dat iets hetzelfde is, maar tegelijkertijd verandert. Transformeert. Via korte fotografieopdrachten krijg je oog voor de vier seizoenen in ons land en ontdek je simpele fotografietechnieken om anders te gaan kijken.

De workshop wordt gegeven door professioneel fotograaf Jaap Kroon, tevens ‘huisfotograaf’ van Stadsklooster Haarlem en Openluchttheater en Wandelpark Caprera.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in fotografie, zowel beginners, als de enthousiaste gevorderde amateur. Maar ook de professional die met Jaap wil sparren is van harte welkom.  Met zijn jarenlange ervaring in diverse werkvelden en zijn persoonlijke verhaal wil hij je graag inspireren. De workshop is geschikt voor alle camera’s, dus ook voor de analoge fotocamera’s of camera’s van mobiele telefoons. De workshop focust vooral op het anders leren kijken. Er is weliswaar ook aandacht voor de technische kant van fotografie, maar dit is ondergeschikt aan de kijkbeleving.

Meer informatie

Kosten: € 20,-
Kaarten kopen via www.stadskloosterhaarlem.nl

De workshop Lente vindt plaats op 10 maart 2024.

Judith

Openluchttheater Caprera & Stadsklooster Haarlem

Wandelpark Caprera, Hoge Duin en Daalseweg 2, 2061 AG Bloemendaal

Activiteit onder de aandacht

‘Tegel eruit, plant erin’

08 oktober 2022

Lever op zaterdag 8 oktober uw tegels en zand in én ontvang gratis planten en c...

Meer info