Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Trefpunt dementie Bloemendaal 11 mei

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Lezing & Discussie
do 11 mei
18:00 20:00

Over de activiteit

Trefpunt Dementie Bloemendaal gaat van start op donderdag 11 mei in Bloemendaal van 18.00-20.00 uur. Deze eerste keer is er ontvangst met soep en een broodje. Het thema is: Wat te doen als je je zorgen maakt om een ander?

Soms zie je dat het gedrag van je naaste verandert, maar weet je niet hoe je ermee om moet gaan. Of soms kom je in situaties terecht, waarvan je voelt dat er hulp of ondersteuning nodig is. Maar wat? Met goede ondersteuning kan iedereen die het alleen net niet meer redt nog heel lang prettig en veilig in zijn eigen omgeving blijven wonen. Daarom is het belangrijk de 1e signalen op tijd te herkennen.

Chris Rabbers vertelt deze vanavond over lichamelijke, psychische en sociale signalen die voorkomen en geeft handvatten wat te doen als je deze signalen tegenkomt. Ook kan zij meer vertellen over de hulp en ondersteuning binnen Bloemendaal en omgeving.

Iedereen is welkom. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Als u zich aanmeldt, rekenen wij op uw komst.

Trefpunt Dementie is een initiatief van Alzheimer-Nederland (afdeling Zuid-Kennemerland), Kennemerhart, Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning, Welzijn Bloemendaal en Zorgbalans.

Voor meer informatie en aanmelden: info@tandemmantelzorg.nl of kijk op de website www.tandemmantelzorg.nl OF via Welzijn Bloemendaal info@welzijnbloemendaal.nl of kijk op website www.welzijnbloemendaal.nl

Maaike Slierings
023-5250366 maaike@welzijnbloemendaal.nl

Welzijn Bloemendaal

Bloemendaalseweg 125, 2061CH Bloemendaal

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Activiteit onder de aandacht

Training vrijwilligersmanagement

12 juni 2023

Hoe kan ik (meer) vrijwilligers vinden, binden en boeien? Een veel gestelde vraa...

Meer info