Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Training fondsenwerving

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Cursus & Workshop
do 08 Jun
13:30 16:00

Over de activiteit

HOE KOM JE AAN GELD? FONDSENWERVING

Hoe kom je aan geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers)organisaties

Als (vrijwilligers)organisatie kun je soms wel wat hulp gebruiken om je dromen waar te maken. Tijdens deze workshop ontvang je informatie over hoe en waar je het beste op zoek kunt gaan naar financiële ondersteuning, in het bijzonder bij fondsen. De workshop bestaat uit twee delen. Voor de pauze leer je wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen vereniging of organisatie. Daarnaast wordt besproken hoe een aanvraag kan worden ingediend bij een fonds en aan welke eisen zo’n aanvraag moet voldoen. Na de pauze is er gelegenheid om een vraagstuk van de eigen organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken. Ook kijken we naar alternatieve mogelijkheden om geld te werven. Na deze workshop weet je precies waar je moet zijn en hoe je moet handelen om de dromen van jouw organisatie waar te maken.

Doelgroep: Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers/medewerkers van (vrijwilligers)organisaties en (burger)initiatieven.

Deze workshop wordt gegeven door Willemijn van den Bos. Zij is fondsenwerver van de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in Zandvoort en zelfstandig fondsenwerver op het gebied van zorg, cultuur en welzijn. Daarnaast is Willemijn officemanager bij een vermogensfonds in Haarlem.

Meer informatie

Datum en tijd: Donderdag 8 juni van 13.30-16.00 uur

Locatie:
Thijsse’s Hof
Mollaan 4, 2061 BD Bloemendaal

Kosten:
Deelname aan deze workshop is gratis.
Bij afmelding binnen 24 uur voor aanvang of bij afwezigheid zonder afmelding kan een bedrag van € 20,00 in rekening worden gebracht.

Website activiteit

Meer informatie op de website
Thijsse's hof
Mollaan 4, 2061BD Bloemendaal

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Activiteit onder de aandacht

Dansen bij Woodstock

28 juli 2023

Hou je van lekker dansbare techno? Dan moet je bij Woodstock69 zijn….! Elk...

Meer info