Timmerdorp Bloemendaal

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Sport & Spel
di 11 Aug
09:30 17:00

Over de activiteit

In de laatste week van de zomervakantie wordt er voor de vierde keer een Timmerdorp in Bloemendaal georganiseerd. Vier dagen lang gaan 60 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar uit de gemeente Bloemendaal timmeren om een dorp van houten hutten te bouwen. Voor dit evenement zoeken wij serieuze vrijwilligers (jong en minder jong) die mee willen helpen deze editie een succes te maken.

Meer informatie

Het Timmerdorp is van 10:00 tot 17:00 uur op dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus op het openbare terrein bij de rotonde Zomerzorgerlaan/Brederodelaan in Bloemendaal.

Website activiteit

Meer informatie op de website

Waarmee jij de organisatie kan helpen!

Per dag zoeken wij 5 vrijwilligers die verschillende taken op zich nemen. Zowel jongens als meiden kunnen zich aanmelden. Een aantal dagdelen meehelpen kan ook. We hebben hulp nodig bij de op- en afbouw, de ontvangst van deelnemers, het uitdelen van hout en het in de gaten houden van de veiligheid, eventueel kun je meehelpen met bouwen. Verder alle voorkomende werkzaamheden. We zorgen dat de doeners niet alleen maar hard werken, maar ook goed verzorgd worden tijdens het timmerdorp.

Nicole Honingh
0657 937570 nicole@welzijnbloemendaal.nl

Welzijn Bloemendaal

Bloemendaalseweg 125, 2061CH Bloemendaal

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

Activiteit onder de aandacht

Little Tango Orchestra

28 augustus 2020

Concert bij de Ruïne van Brederode. Little Tango Orchestra speelt tango’s in ...

Meer info