Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Thema-avond | Oud zeer

  • Logo_BloemendaalSamen Vogelenzang
  • Lezing & Discussie
ma 03 Apr
19:00 20:30

Over de activiteit

We presenteren Bram Bakker, die 3 april komt vertellen over ‘Oud zeer’. In zijn boek deelt Bram zijn persoonlijke ervaringen met de lezer. Tijdens deze Thema-avond vertelt hij daarover en gaat hij in gesprek.

Huis Leyduin is hét Landhuis voor ontwikkeling! Wij bieden plek aan iedereen die wakker geschud, geïnspireerd, aangemoedigd, bewogen, ontroerd of bekrachtigd wil worden. 

Verkrijg je tickets via EventBrite! De link is onderaan te vinden.

Meer informatie

Veel mensen dragen traumatische gebeurtenissen van vroeger met zich mee. En misschien nog wel meer mensen lijden onder het gevoelsarme klimaat waarin ze opgroeiden, de beperkte emotionele beschikbaarheid van hun ouders en andere naasten en een gebrek aan knuffels en complimenten. Dit ‘oud zeer’ stak bij Bram Bakker pas na zijn vijftigste flink de kop op, en dat proces veranderde zijn leven ingrijpend. En zo gaat het bij veel meer mensen: ook al kan het jaren lijken dat het er niet is, ‘oud zeer’ verstopt zich in je lichaam en kan ineens tevoorschijn komen.

In zijn boek ‘Oud zeer’ deelt Bram zijn persoonlijke ervaringen met de lezer. Tijdens deze Thema-avond vertelt hij daarover en gaat hij in gesprek. Daarbij is er speciale aandacht voor de rol van het lichaam bij mentale processen, omdat dit een terrein is dat door de traditionele psychiatrie decennialang werd overgeslagen (maar inmiddels aan een inhaalslag begonnen lijkt).

Website activiteit

Meer informatie op de website
Dylan Baalbergen
06 14 21 17 10 dylan@huisleyduin.nl

Huis Leyduin B.V.

2e leijweg 1, 2114 BG Vogelenzang

Activiteit onder de aandacht

Soloconcert pianiste Klára Würtz

25 februari 2024

Op zondag 25 februari treedt pianiste Klára Würtz op in het Gemeentehuis van B...

Meer info