Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Spreekuur TANDEM voor mantelzorgers

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
wo 05 Jun
14:00 17:00

Over de activiteit

Ben je mantelzorger en heb je behoefte aan een luisterend oor of praktische ondersteuning? Mantelzorgconsulent Jet van Meer heeft om de week (in de even weken) spreekuur in Bennebroek. Je kunt spontaan bij haar binnenlopen, een afspraak is niet nodig.

Jet weet uit ervaring hoe belangrijk de rol van mantelzorger is. Zeker wanneer de zorg langdurig en intensief is, komt er vaak veel bij kijken: praktische ondersteuning, wet- en regelgeving, en soms ook onzekerheid en verdriet. Jet helpt je met allerlei vragen en praktische zaken, zoals het zoeken naar passende hulp en het aanvragen van een zorgindicatie. Ze denkt graag met je mee.

Zorg jij voor een kind, partner, broer, zus, ouder of naaste met een chronische ziekte of beperking? Dan ben jij ook mantelzorger.

 

Meer informatie

Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning
info@tandemmantelzorg.nl / 023-891 06 10
www.tandemmantelzorg.nl

Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning is actief in de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Ondersteuning van Tandem is onafhankelijk en kosteloos voor mantelzorgers van naasten die thuis wonen. Je hebt hiervoor geen verwijzing of indicatie nodig.

Jet van der Meer
023 891 0610 info@tandemmantelzorg.nl

Tandem Mantelzorg

Welzijn Bloemendaal, Bloemendaalseweg 125, 2061 CH Bloemendaal

Activiteit onder de aandacht

Soloconcert pianiste Klára Würtz

25 februari 2024

Op zondag 25 februari treedt pianiste Klára Würtz op in het Gemeentehuis van B...

Meer info