Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Speel jij mee in de Schat van Brederode?

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Kunst & Cultuur
ma 12 Jul
09:00 18:00

Over de activiteit

In de eerste week van de zomervakantie organiseert Welzijn Bloemendaal een echte filmactiviteit. Ben je in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar dan kun je mee spelen in een film geïnspireerd op het boek De schat van Brederode, een verhaal van Godfried Bomans. Het verhaal speelt zich af rond de Ruïne van Brederode die nog steeds te vinden is in Santpoort-Zuid. Drie kinderen gaan op zoek naar een schat die daar begraven ligt en beleven spannende avonturen. De bedoeling is om het verhaal naar onze tijd te halen waarbij alle rollen door kinderen worden gespeeld. In de film wordt ook gebruik gemaakt van muziek en rap.
Zoals de titel al doet vermoeden wordt de film opgenomen in en rond de ruïne van Brederode. Zowel jongens als meiden kunnen zich opgeven, acteerervaring is mooi maar hoeft zeker niet. Aan de activiteit zijn geen kosten verbonden, wel vragen we loyaliteit en inzet.
Heb je géén vakantieplannen van 12 tot en met 15 juli 2021?
Wij willen je dan graag eens ontmoeten ,zodat we de rollen kunnen verdelen. Geef je uiterlijk vóór 1 maart op bij Nicole Honingh; nicole@welzijnbloemendaal.nl. Ook als je je wilt aanmelden als vrijwilliger bij het filmen of editen.

Meer informatie

Op 22 december is het 50 jaar geleden dat Godfried Bomans overleed. Deze Nederlandse schrijver, columnist en mega mediapersoonlijkheid heeft meer dan 60 boeken op zijn naam en is bij het grote publiek vooral populair door zijn roman Erik of het klein insectenboek.
Aanleiding dus voor Gemeente Bloemendaal om het jaar 2021 uit te roepen tot Godfried Bomans jaar. Ter gelegenheid hiervan worden er door de hele gemeente door verschillende instanties activiteiten georganiseerd waarbij Godfried en/of zijn werken in de aandacht komen te staan. Ook Jongerenwerk Welzijn Bloemendaal wil haar steentje bijdragen!

Waarmee jij de organisatie kan helpen!

Vrijwilligers kunnen helpen met filmen, editen, het verzorgen van lunch/drinken en allerlei hand en spandiensten rondom het filmen.

Nicole Honingh
0657937570 nicole@welzijnbloemendaal.nl

Welzijn Bloemendaal

Bloemendaalseweg 125, 2061CH Bloemendaal

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Activiteit onder de aandacht

Speel jij mee in de Schat van Brederode?

12 juli 2021

In de eerste week van de zomervakantie organiseert Welzijn Bloemendaal een echte...

Meer info