Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Soloconcert pianiste Klára Würtz

  • Logo_BloemendaalSamen Overveen
  • Muziek & Dans
zo 25 Feb
11:00 12:30

Over de activiteit

Op zondag 25 februari treedt pianiste Klára Würtz op in het Gemeentehuis van Bloemendaal. De in Boedapest geboren pianiste behoeft nauwelijks introductie. Haar debuut in de Carnegie Hall te New York in 2003 was de opmaat voor een buitengewone carrière die haar voerde langs de grote concertzalen van de wereld. Klára Würtz gaf recitals en trad op als solist in pianoconcerten o.a. met het Boston Symphony Orchestra o.l.v. Bernard Haitink. Ook als kamermusicus is ze heel actief. Ze maakt deel uit van Klaviertrio Amsterdam en ze speelde samen met violisten als Janine Jansen en Dmitri Makhtin. Klára Würtz heeft meer dan 30 cd’s opgenomen.

Tijdens haar solorecital op 25 februari speelt zij werken Wolfgang Amadeus Mozart (Fantasie in c klein, kv 475 en Pianosonate in C klein KV 457 ), Johann Sebastian Bach (Partita nr. 1 in Bes groot, BWV 825) en Franz Schubert (Pianosonate in Bes, D 960).

Meer informatie

Het concert begint om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur). Een kaart kost € 24,-. Jongeren tot 26 jaar betalen €12,-. Kaarten zijn online te koop via www.muzenforum.nl en op de dag van het concert aan de zaal (alleen pinbetaling), Bloemendaalseweg 158 in Overveen.

Stichting Muzenforum organiseert ieder jaar van september t/m april acht zondagochtendconcerten.  Diversiteit in het aanbod staat voorop: van solisten tot ensembles en zowel instrumentaal als vocaal. Op de website https://muzenforum.nl/klara-wurtz/ vindt u meer informatie over het concert.

Website activiteit

Meer informatie op de website
Sjaak Dekkers

Muzenforum

Bloemendaalseweg 158, 2051GJ Overveen

Activiteit onder de aandacht

Licht Festival Caprera

Van 20 februari tot en met 3 maart verandert Caprera in een magische wereld van ...

Meer info