Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Riksja Vogelenzang, meer dan een fietstochtje!

  • Logo_BloemendaalSamen Vogelenzang
  • Uitstapje
ma 22 mei
10:00 17:00

Over de activiteit

Het hele jaar door in een comfortabele riksja met een of twee passagiers genieten van de mooie omgeving van Vogelenzang (oa de Amsterdamse Waterleidingduinen) en weer de wind door je haar voelen!

Meer informatie

Stichting ‘De wind door je haar’ uit Vogelenzang maakt het sinds 2019 mogelijk om vanuit een riksja van de mooie omgeving en de AWD te genieten. We maken het hele jaar door fietstochten met iedereen van elke leeftijd die niet (meer) goed mobiel is. Er kan altijd iemand mee voor de gezelligheid en dat mag ook een (jonger) persoon zijn die nog helemaal mobiel is. De veilige, elektrische riksja wordt bestuurd door getrainde, enthousiaste vrijwilligers en de ritjes zijn gratis. Voor de koudere maanden hebben we warm(t)e kussens en een winddichte benendeken.

Wilt u zichzelf of iemand anders aanmelden voor een ritje of liever eerst nog wat meer informatie krijgen stuur dan een mail naar dewinddoorjehaar@gmail.com of bel met 06 – 8395 3534 (Henk Smits). Na ontvangst van uw bericht nemen we contact op en bespreken we uw wensen, waar vandaan we vertrekken en waar u heen zou willen gaan.

Waarmee jij de organisatie kan helpen!

Soms zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mocht u interesse hebben stuur dan een mail naar dewinddoorjehaar@gmail.com of bel met Arianne Vogel: 06 – 5165 9004.

Henk Smits/Arianne Vogel
06-83953534 dewinddoorjehaar@gmail.com

Stichting De wind door je haar

Henk Lensenlaan 2, 2114ER Vogelenzang

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt met subsidie van BloemendaalSamen

Voor deze activiteit is subsidie verleend door BloemendaalSamen. Wil jij ook een project realiseren? Vul dan het subsidie-formulier in en krijg binnen enkele weken antwoord.

Vraag hier subsidie aan

Activiteit onder de aandacht

Sportactiviteit voor senioren bij Oldenhove

Elke dinsdag van 13.30-15.00 uur In Overveen bieden SportSupport en Kennemerhart...

Meer info