Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Repaircafe Vogelenzang

  • Logo_BloemendaalSamen Vogelenzang
  • Milieu & Klimaat
za 18 mei
10:00 13:00

Over de activiteit

Met ingang van 2024 start Repair Café Vogelenzang een experiment om elke DERDE zaterdag van de maand open te zijn.

In het Repair Café kun je terecht met allerhande reparaties van huishoudelijke apparaten, speelgoed, verlichting en meer. Ook kun je eenvoudig naaiwerk laten doen, waarvoor je niet naar een naaiatelier gaat (dus geen ritsen inzetten of inkorten van rokken of broeken).

We kunnen je mogelijk helpen met computerproblemen (geen hardware reparaties). Laat het ons vooraf wel even weten, dan zorgen we dat de juiste vrijwilliger aanwezig is.
Heb je dierbare cassettebandjes, maar doet de oude cassetterecorder het niet meer? Er is goede kans dat handige vrijwilligers in het Repair Café hem weer aan de gang krijgen door oude snaren te vervangen.

Vaak heeft een bezoeker alleen maar advies of hulp nodig om een toestel goed te laten werken of  een onderdeel te bestellen. Twijfel je of een bepaalde reparatie haalbaar is,  neem dan even contact met ons op via: 06 53 56 14 13 of repaircafevogelenzang@yahoo.nl.

We hebben ook een vrijwilliger die bij je thuis kan assisteren met het aansluiten van audio-, video of TV apparatuur of problemen daarmee op te lossen. We doen dan geen reparatie aan de apparatuur zelf

Er worden relatief veel uitgebreide koffiemachines aangeleverd. Reparatie hiervan kan heel lastig zijn en veel tijd kosten. In dat geval kunnen je adviseren over vervolg en mogelijkheden.

header fotografie: Martin Waalboer

Meer informatie

Repair Café Vogelenzang bestaat uit een enthousiast team van ca. 20 vrijwilligers. Meestal zijn er zo’n 6 à 7 reparateurs aanwezig en een dame voor de naaimachine.
Wij beginnen om 10.00 tot 13.00 uur, aanleveren kan tot 12.30 uur
Tijdens het wachten aan de gezellige praattafel kun je u een kopje koffie, thee of wat anders bestellen.

Waarmee jij de organisatie kan helpen!

De activiteiten zijn elke DERDE zaterdag van de maand. Soms is er te weinig bezetting, omdat niet alle reparateurs altijd beschikbaar zijn. Vanwege de steeds grotere drukte is een minimum bezetting van 6 à 7 reparateurs wenselijk. We kunnen dus wat exttra handige handen gebruiken.
Enige kennis van elektra/elektronica is fijn, maar ook als andere vaardigheden hebt bent je van harte welkom. Neem contact op met de coördinator en kom een keertje vrijblijvend kijken hoe het er aan toe gaat. Het is allemaal heel laagdrempelig.

Frans Tollenaar
0653561413 repaircafevogelenzang@yahoo.com

Repaircafe Vogelenzang

Henk Lensenlaan 2, 2114ER Vogelenzang

Activiteit onder de aandacht

Sportactiviteit voor senioren bij Oldenhove

Elke dinsdag van 13.30-15.00 uur In Overveen bieden SportSupport en Kennemerhart...

Meer info