Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Repaircafe Vogelenzang

  • Logo_BloemendaalSamen Vogelenzang
  • Milieu & Klimaat
za 18 Feb
10:00 13:00

Over de activiteit

Zaterdag 18 februari is Repaircafe Vogelenzang in het Dorpshuis aan de Henk Lensenlaan weer geopend. In plaats afgeschreven spullen weg te gooien is de kans bijna 70% dat reparatie mogelijk is. Denk aan keukenapparatuur, meubelstukken, speelgoed, CD spelers en zelfs cassetterecorders als u uw oude bandjes nog wilt kunnen afspelen.
Voor reparatie aan kleding ( geen ritsen) en sieraden zoals gebroken kettingen (kralen) of defecte slotjes zijn altijd een paar handige dames aanwezig.
De reparateurs staan weer voor u klaar. Ook voor computerproblemen heeft men een deskundige. Hiervoor liefst vooraf contact opnemen. U kunt wachten aan de gezellige koffietafel en eventueel bij de reparatie aanschuiven, zodat u hier iets van opsteekt. Het repaircafe is geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Aanleveren tot 12.00 uur zodat er nog tijd genoeg is voor uw reparatie.

Voor vragen over een mogelijke reparatie bel 06-53561413 of repaircafevogelenzang@yahoo.com
Wilt u op de hoogte worden gehouden over de openingstijden meldt u dat per email.

Waarmee jij de organisatie kan helpen!

De activiteiten zijn ca. 8 x  per jaar  en soms is er te weinig bezetting omdat niet alle reparateurs altijd beschikbaar zijn. Vanwege de steeds grotere drukte is een minimum bezetting van 6 à 7 reparateurs wenselijk.  Enige kennis van elektra/elektronica zou fijn zijn  omdat daavoor zeker handen tekort zijn maar als u andere vaardigheden heeft bent u even welkom.
Neemt u contct op met de coordinator en u kunt altijd een keertje vrijblijvend komen kijken hoe het er aan toe gaat. Het is allemaal heel laagdrempelig.

Frans Tollenaar
0653561413 repaircafevogelenzang@yahoo.com

Repaircafe Vogelenzang

Henke Lensenlaan 2, 2114ER Vogelenzang

Activiteit onder de aandacht

Stinzenplantendag

10 april 2023

Op tweede Paasdag is er in Thijsse’s Hof een Stinzenplantendag, deze dag w...

Meer info