Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Repaircafe Vogelenzang

  • Logo_BloemendaalSamen Vogelenzang
  • Milieu & Klimaat
za 29 Apr
10:00 13:00

Over de activiteit

In het repaircafe kunt u terecht met allerhande reparatie  van keukenapparatuur, huishoudelijke apparaten , speelgoed , verlichtingen etc, maar ook  eenvoudig naaiwerk ( geen ritsen inzetten of inkorten van rokken of broeken maar echt om typische reparaties waarvoor u niet eenvoudig naar een naaiattelier gaat.
Ook voor computerproblemen kunt u terecht ( geen hardware reparaties) , maar wel vooraf even contact opnemen.
Voor dierbare cassettebandjes heeft men soms nog een oude cassetterecorder die er mee is gestopt. Er is goede kans dat men die in het Repair Cafe nog werkend krijgt door oude snaren te vervangen. Het komt ook regelmatig voor dat de bezoeker alleen maar advies of hulp nodig heeft om een toestel goed te laten werken of om een onderdeel te bestellen, dat kan allemaal.

Wij zijn een enthousiast team van ca. 20 vrijwilligers . Meestal zijn er zo’n 6 à 7 reparateurs aanwezig en een dame voor de naaimachine. Soms is er ook een computerdeskundige aanwezig maar het is beter dat vooraf na te vragen via de email.
Wij beginnen om 10.00 tot 13.00 uur maar aanleveren kan tot 12.30 uur
Tijdens het wachten aan de gezellige praattafel kunt u een kopje koffie, thee of wat anders bestellen.
Mocht u twijfels hebben of een bepaalde reparatie haalbaar is dan kunt u contact met ons opnemen op 06 53561413 of ons emailadres

Waarmee jij de organisatie kan helpen!

De activiteiten zijn ca. 8 x  per jaar  en soms is er te weinig bezetting omdat niet alle reparateurs altijd beschikbaar zijn. Vanwege de steeds grotere drukte is een minimum bezetting van 6 à 7 reparateurs wenselijk.  Enige kennis van elektra/elektronica zou fijn zijn  omdat daavoor zeker handen tekort zijn maar als u andere vaardigheden heeft bent u even welkom.
Neemt u contct op met de coordinator en u kunt altijd een keertje vrijblijvend komen kijken hoe het er aan toe gaat. Het is allemaal heel laagdrempelig.

Frans Tollenaar
0653561413 repaircafevogelenzang@yahoo.com

Repaircafe Vogelenzang

Henk Lensenlaan 2, 2114ER Vogelenzang

Activiteit onder de aandacht

Dansen bij Woodstock

28 juli 2023

Hou je van lekker dansbare techno? Dan moet je bij Woodstock69 zijn….! Elk...

Meer info