Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Partnerbijeenkomst BloemendaalSamen

  • Logo_BloemendaalSamen Vogelenzang
  • Gezelschap
do 01 Dec
19:30

Over de activiteit

Wil je de leukste organisaties in de gemeente leren kennen en meepraten over BloemendaalSamen? Ja, dat kan! Donderdag 1 december organiseren we de 2e netwerkbijeenkomst van BloemendaalSamen. Tijdens deze bijeenkomsten is er alle tijd om met elkaar bij te kletsen en samen leuke ideeën te bedenken. Hierbij schuiven ook vaak nieuwe mensen aan die willen meedoen en vragen hebben. Maar of je nou leuke activiteiten organiseert of je wil misschien één van de organisaties achter BloemendaalSamen spreken,  je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met je vragen.

Inhoud

Naast dat we uitgebreid de tijd hebben om met elkaar bij te kletsen, mooie plannen te maken en nieuwe mensen te ontmoeten gaan we deze bijeenkomst uitgebreid in op de mogelijkheden van BloemendaalSamen. Iedereen komt aan het woord en gaat vertellen wie ze zijn en welke uitdagingen ze als organisatie hebben. Verder krijg je 3 gouden tips om succesvoller te zijn op social media en gaan we je helpen hoe je meer vrijwilligers kan aantrekken voor je organisatie en activiteiten. Dus kom gezellig langs!

Locatie

De bijeenkomst is bij het Dorpshuis te Vogelenzang. We organiseren deze bijeenkomsten altijd bij één van de organisaties. Aan de ene kant een unieke manier om een organisatie te leren kennen en aan de andere kant is het ook gewoon veel leuker om op unieke locaties bij elkaar te komen.

Agenda

19:15 – Inloop
19:30 – Welkomstwoord en introductie van het Dorpshuis Vogelenzang
19:45 – Hoe BloemendaalSamen meer bekendheid geeft aan jouw organisatie en activiteiten
20.00 – Rondje langs de organisaties
20:30 – Hoe trek je meer vrijwilligers aan
20:40 – 3 Gouden Tips voor social media
21:00 – Tijd voor een borrel

Aanmelden

Meld je aan via het formulier zodat wij weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Wil je last-minute toch aansluiten dan kan je gewoon langs komen.

Team BloemendaalSamen
Henk Lensenlaan 2, 2114ER Vogelenzang

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van kracht.

Activiteit onder de aandacht

Lichtjestocht

24 december 2022

We beginnen Kerstavond op 24 december traditioneel met de Lichtjesoptocht. Om...

Meer info