Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet speelt Mahler

  • Logo_BloemendaalSamen Overveen
  • Muziek & Dans
zo 30 Apr
11:00 13:00

Over de activiteit

Op zondag 30 april treedt het vermaarde Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet (NAKK) op in het Gemeentehuis van Bloemendaal. Ze spelen een Mahlerprogramma dat was samengesteld voor het Internationale Mahler Festival 2020 in het Concertgebouw Amsterdam. Helaas werd dit festival wegens corona geannuleerd, maar het NAKK leverde wel de prachtige cd ‘Wunderhorns’ af. De klarinet blijkt het ideale instrument te zijn om het emotionele palet van Mahlers muziek te doorgronden. Mahler kennen we vooral van zijn grote symfonieën, maar hij had nog veel meer kanten. Deze musici spelen eigen arrangementen en laten een ander en veelal onbelicht gezicht van deze componist zien. Het NAKK staat erom bekend dat ze van hun optredens altijd een feestje maken, met inspirerende muziek en humoristische anekdotes.

Meer informatie

Het concert begint om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur). Een kaart kost € 24,-. Jongeren tot 26 jaar betalen €12,-. Kaarten zijn online te koop via www.muzenforum.nl en op de dag van het concert aan de zaal (alleen pinbetaling), Bloemendaalseweg 158 in Overveen.

Stichting Muzenforum organiseert ieder jaar van september t/m april acht zondagochtendconcerten.  Diversiteit in het aanbod staat voorop: van solisten tot ensembles en zowel instrumentaal als vocaal. Op de website www.muzenforum.nl vindt u meer informatie over het concert.

Website activiteit

Meer informatie op de website
Sjaak Dekkers

Muzenforum

Bloemendaalseweg 157, 2051 GJ Overveen

Activiteit onder de aandacht

Licht Festival Caprera

Van 20 februari tot en met 3 maart verandert Caprera in een magische wereld van ...

Meer info