Netwerkbijeenkomst BloemendaalSamen

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Gezelschap
wo 05 Oct
19:30

Over de activiteit

Wil je de leukste organisaties in de gemeente leren kennen en meepraten over BloemendaalSamen? Ja, dat kan! Woensdag 5 oktober organiseren we de 1e netwerkbijeenkomst van BloemendaalSamen. Tijdens deze bijeenkomsten is er alle tijd om met elkaar bij te kletsen en samen leuke ideeën te bedenken. Hierbij schuiven ook vaak nieuwe mensen aan die willen meedoen en vragen hebben. Maar of je nou leuke activiteiten organiseert of je wil misschien één van de organisaties achter BloemendaalSamen spreken,  je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met je vragen.

Inhoud

Naast dat we uitgebreid de tijd hebben om met elkaar bij te kletsen, mooie plannen te maken en nieuwe mensen te ontmoeten gaan we deze bijeenkomst uitgebreid in op de mogelijkheden van BloemendaalSamen. We zullen vertellen over de mogelijkheden van subsidies, het volgen van workshops en ondersteuning bij vrijwilligersbeleid. Iedereen komt aan het woord en gaat vertellen wie ze zijn en welke uitdagingen ze als organisatie hebben. Dus kom langs!

Locatie

De bijeenkomst is bij Thijsse’s Hof in Bloemendaal. We organiseren deze bijeenkomsten altijd bij één van de organisaties. Aan de ene kant een unieke manier om een organisatie te leren kennen en aan de andere kant is het ook gewoon veel leuker om op unieke locaties bij elkaar te komen.

Agenda

19:15 – Inloop
19:30 – Welkomstwoord en introductie van Thijsse’s hof
20.00 – Rondje langs de organisaties
20:30 – Subsidie, workshops & vrijwilligers
21:00 – Gezellig wat drinken met elkaar en samen leuke ideeën bedenken

Aanmelden

Meld je aan via het formulier zodat wij weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Wil je last-minute toch aansluiten dan kan je gewoon langs komen.

Team BloemendaalSamen
Mollaan 4, 2061BD Bloemendaal

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Activiteit onder de aandacht

Surfana Noosa Vrijmibo

07 oktober 2022

We stellen je graag voor aan Surfana Noosa Vrijmibo. Elke vrijdag ontmoeten we e...

Meer info