Carin Wennink: De Weg van het Labyrint

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Lezing & Discussie
zo 23 Jun
10:30 12:00

Over de activiteit

Labyrint? Dat is toch hetzelfde als een doolhof? Nee? Zijn dat verschillende dingen? Wat is het labyrint dan wel? En waar komt het eigenlijk vandaan? In deze lezing neemt Carin Wennink je mee op reis door de wereld van het labyrint. Ze laat het verschil zien tussen een doolhof en een labyrint, filosofeert over het ontstaan van het labyrint, vertelt over de eeuwenoude geschiedenis ervan en toont verschillende vormen van labyrinten. Ook kun je een idee krijgen wat het labyrint voor jou kan betekenen en hoe dit eeuwenoude symbool ons allen verbindt.

Uw vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Richtbedrag € 10 ter dekking van de kosten.

Meer informatie

Carin Wennink (1972) omschrijft het werk in haar praktijk als drempelhoeden. Om een verandering in gedachten, woorden of handelen te bewerkstelligen, wordt iets ouds losgelaten en er wordt iets nieuws in de plaats gekozen. Je stapt zogezegd een drempel over. Het labyrint is in een dergelijk proces van grote waarde. Het biedt een veilige bedding voor inspiratie, meditatie of versterken van de intuïtie.

Sinds de aanleg van hun eigen labyrint in 2012 werkt Carin intensief in en met het labyrint. Ze begeleidt individuele processen, ontwikkelt en begeleidt workshops en trainingen en adviseert bij aanleg en onderhoud. Carin is een van de schrijvers en eindredacteuren van het boek ‘Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen’. In het NTR televisieprogramma ‘Iedereen verlicht’ zie je hoe Carin uitleg geeft over het labyrint: https://www.npostart.nl/iedereen-verlicht/06-03-2022/VPWON_1338659

Website activiteit

Meer informatie op de website
Marleen Wijdeveld
06-22777645 marleen.wijdeveld@hetnet.nl

De Kapel, centrum voor zingeving en cultuur

Potgieterweg 4, 2061 CT Bloemendaal

Activiteit onder de aandacht

Licht Festival Caprera

Van 20 februari tot en met 3 maart verandert Caprera in een magische wereld van ...

Meer info