Geannuleerd Lezing Darwins Engelen

  • Logo_BloemendaalSamen Aerdenhout
  • Lezing & Discussie
di 12 Jan
11:15 12:15

Over de activiteit

Lezing: Darwins Engelen Tessa van Dijk In ‘Darwins engelen’ besteden samenstellers Tessa van Dijk en Norbert Peeters aandacht aan de vrouwelijke wetenschappers die van belang zijn geweest voor het werk van Charles Darwin. Darwin correspondeerde via talloze brieven met de voornaamste natuurgeleerden uit zijn tijd en tot dit netwerk behoren ook vrouwen. Darwin hecht veel waarde aan hun observaties, bevindingen en expertise. Wie waren deze vrouwelijke geleerden met wie Darwin brieven wisselde? Vandaag komt Tessa van Dijk het leven en werk van een aantal van hen toelichten.

Meer informatie

Vanaf 10:30 uur is er inloop met koffie/thee en aansluitend de lezing is er gelegenheid tot het nuttigen van een drankje. I.v.m. Corona aanmelden verplicht. Een mondkapje is verplicht tot het moment dat u gaat zitten. Voor meer informatie en/of aanmelden zie www.welzijnbloemendaal.nl/info@welzijnbloemendaal.nl of 023-5250366

Jorien Klomp
023-5250366 jorien@welzijnbloemendaal.nl

Welzijn Bloemendaal

Oscar Mendliklaan 3, 2111 AS Aerdenhout

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

Activiteit onder de aandacht

FRANS HALS EN DE HEKS VAN HAARLEM

15 december 2020

LEZING: FRANS HALS EN DE HEKS VAN HAARLEM door: Fred Rosenhart en Ada Vinken M...

Meer info