Familieconcert Muzenforum

  • Logo_BloemendaalSamen Overveen
  • Kunst & Cultuur
zo 30 Jun
11:00 12:00

Over de activiteit

Dit familieconcert (geschikt voor 4- tot 104-jarigen) met pianoduo Beth & Flo belooft verrassend te worden. Het bevat de nodige humor en interactie. Het is een mooie gelegenheid om je (klein)kinderen op een ontspannen manier te laten kennismaken met klassieke muziek.

Op het programma staan delen uit het Carnaval des Animaux (Carnaval van de Dieren) van Saint-Saëns en muziek van o.a. Ruben Naeff, Mozart en Gershwin. Beth & Flo maken er een muzikaal feest van voor iedereen.

Beth & Flo zijn twee bijzondere pianistes. Vrolijk en soms een beetje gek. Ze racen over de toetsen met twintig vingers tegelijk, maar spelen ook mooi zacht en dromerig. Ze zijn ontzettend goede vriendinnen van elkaar, maar hebben ook regelmatig ruzie. Dat geeft niks, want tijdens het ruziemaken spelen ze gewoon door (en hoe dat op de piano klinkt, kun je in dit concert horen). Verder houdt Flo ervan op de piano om dierengeluiden na te doen, liefst gevaarlijke, keihard brullende, en houdt Beth erg van zingen en van bellenblaas.

Meer informatie

Kaarten zijn online te koop via www.muzenforum.nl en op de dag zelf aan de zaal (alleen met PIN).
Volwassenen: € 12
Kinderen: € 6

De zaal gaat om 10.30 uur open. Voor het concert is er koffie, thee en limonade (bij de prijs inbegrepen). Er is genoeg ruimte om te parkeren. Het gemeentehuis ligt op loopafstand van station Overveen.

Sjaak Dekkers

Stichting Muzenforum

Gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158, 2051 Overveen

Activiteit onder de aandacht

Soloconcert pianiste Klára Würtz

25 februari 2024

Op zondag 25 februari treedt pianiste Klára Würtz op in het Gemeentehuis van B...

Meer info