Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Expositie beeldende kunst in de Zocherlounge

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Kunst & Cultuur
za 18 Nov
13:00 17:00

Over de activiteit

Twee bijzondere vrouwen exposeren hun werk in de Zocherlounge, het voormalige kerkje aan de Brederodelaan in Bloemendaal: beeldend kunstenares Henriëtte Maassen en fotografe Mo Verlaan. Je kunt hun werk bekijken tot en met zondag 17 december. De expositie is geopend op zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur.

 

Meer informatie

Beeldend kunstenaar Henriëtte Maassen (1958) heeft een duidelijk eigen signatuur ontwikkeld in geometrische en abstracte vormen. Het object is haar uitgangspunt, daarna maakt zij de keuze om het in metaal, keramiek of een combinatie daarvanuit te voeren. Haar werk varieert van kleine sieraden tot grotere objecten.

Mo Verlaan brengt twee grote fotoseries bij elkaar: (zelf)portretten uit haar ‘Book of Light’ en portretten van bomen uit de serie ‘Elusive Nature’.  Mo gebruikt fotografie om haar angsten te visualiseren, zoals het verlies van haar geliefde.
De foto’s in deze expositie gaan over het proces van leren luisteren naar ons lichaam en de natuur respecteren. De natuurlijke loop en het ritme van het leven volgen en niet elk klein gat in de tijd opvullen.

Ben van der Sluis

Zocherlounge

Zocherlounge, Zocherlaan 1, 2061 DK Bloemendaal

Activiteit onder de aandacht

Sportactiviteit voor senioren bij Oldenhove

Elke dinsdag van 13.30-15.00 uur In Overveen bieden SportSupport en Kennemerhart...

Meer info