Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Expositie Annelies Willinck

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Kunst & Cultuur
zo 05 Mar
13:00
zo 16 Apr
17:00

Over de activiteit

Expositie Annelies Willinck. `maak van je shit een hit ` in de Zocherlounge, Bloemendaal.

Meer informatie

Kunstexpositie Maak van je shit een hit

5 maart t/m 16 april in de Zocherlounge te Bloemendaal

Annelies Willinck geeft haar allereerste expositie in de prachtige Zocherlounge te Bloemendaal. De expositie bevat haar meest recente werk dat zich kenmerkt door een figuratieve stijl met een unieke dieptewerking. Haar kleurrijke schilderijen bevatten een uitzonderlijk lijnenspel waardoor in ieder werk perspectief wordt gecreëerd. De expositie bestaat uit een reeks schilderijen en ander werk met een gemengde techniek.

Willinck gebruikt in haar werk heldere kleuren. Zij laat zich inspireren door haar omgeving, haar intuïtie en gevoel. Willinck maakt geen schetsen of plannen. Zij begint en maakt wat ontstaat onder haar hand. Haar dierbaren, de natuur, het licht en bloemen zijn een dankbaar onderwerp. Haar werk daagt de toeschouwer uit tot het vinden van het dieper achterliggende verhaal: ‘de boodschap’.

Als kunstenaar wil Annelies Willinck een positieve boodschap de wereld insturen. Willinck: ‘Na een bewogen tijd is voor mij de tijd rijp om mijn creaties te delen met anderen. Ik maak anderen graag blij en hoop dat mijn kunst inspirerend werkt voor iedereen.”

Kom ook een kijkje nemen in de Zocherlounge

De opening van de expositie ‘Maak van je shit een hit’ vindt plaats op zondag 5 maart om 14.00 – 17.00 uur in de Zocherlounge, Zocherlaan 1 te Bloemendaal. De expositie is t/m 16 april iedere zaterdag en zondag tussen 13.00- 17.00 uur geopend.

Frans Steenkist
0628401053 f.steenkist@outlook.com

Willinck-Art.com

Zocherlaan 1, 2061 DK Bloemendaal

Activiteit onder de aandacht

Zondaggesprek in de Dorpskerk

23 april 2023

De Arkgemeenschap in Bloemendaal organiseert: het Zondag gesprek een serie van d...

Meer info