Let op, deze activiteit heeft al plaats gevonden. Bekijk hier alle aankomende activiteiten.

Dwaasheid heeft haar eigen recht- Tryout

  • Logo_BloemendaalSamen Vogelenzang
  • Kunst & Cultuur
zo 08 Jan
14:30 16:00

Over de activiteit

Mrs. Savage heeft veel geld geërfd na het overlijden van haar man. Ze wil het geld goed besteden voordat haar hebberige stiefkinderen er grip op krijgen. De stiefkinderen zorgen dat ze naar het klooster gaat om tot bezinning te komen, maar mrs. Savage is vastbesloten om een fonds op te richten om dromen uit te laten komen voor mensen die dit nodig  hebben.
In het klooster ontmoet ze verschillende personen die zich niet kunnen aanpassen aan de maatschappij. Mensen die ze de hulp kan geven die ze nodig hebben. Haar nieuwe vrienden zijn geïnteresseerd in haar en niet in haar geld, dus ze wil graag blijven, maar de dokter vertelt haar dat daar geen reden voor is. De stiefkinderen proberen haar te dwarsbomen. Met behulp van haar vrienden weet mrs. Savage van hen af te komen. Een hartverwarmende komedie waarbij vriendelijkheid en menslievendheid overwint.
Regie: Nell Lasschuit- De cast van HTC met o.a. Marloes, Mirjam, Ada, Mieke, Bob, Annelies, Norbert, Harry, Evelyn, Mariette en gastspeler Theo

Meer informatie

Kaarten zijn te koop via de website en ook aan de zaal.

Website activiteit

Meer informatie op de website
Laura Bussemaker
0235840388 info@dorpshuisvogelenzang.nl

Dorpshuis Vogelenzang

Henk Lensenlaan (2a) 2, 2114 ER Vogelenzang

Activiteit onder de aandacht

‘Tegel eruit, plant erin’

08 oktober 2022

Lever op zaterdag 8 oktober uw tegels en zand in én ontvang gratis planten en c...

Meer info