Dockside

Concert Ruïne van Brederode: Dockside

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Kunst & Cultuur
zo 07 Jul
11:00

Over de activiteit

Zondagconcert door de band Dockside. Muziek vol weemoed en verlangen, passie en levenslust. Aan de basis ligt Ierse muziek die bruist als een goed glas Guinness.

Meer informatie

Al bijna 25 jaar weet Dockside het publiek met hun muziek te raken en te vermaken. De band heeft een reputatie opgebouwd in het vertolken van ontroerende ballades uit de rijke Ierse historie, afgewisseld met drink- en strijdliederen. Ook de Ierse dansmuziek in de vorm van hornpipes, jigs en reels komt aan bod. Terugkerende thema’s zijn de zee, het vissersbestaan en heimwee naar Ierland. Of het nu gaat om Ierse, Schotse, Jiddische en Nederlandse traditionals of om recentere songs, allemaal zijn ze op Dockside-wijze gearrangeerd. Bezetting: Marc van der Meij – accordeon, zang Jos Molenaar – contrabas, gitaar, zang Marleen Plooij – viool, zang André Uitgeest – zang, gitaren, tin wistle Aanvang 11.00 uur, deur open vanaf 10.30 uur Entree € 5,- (kinderen 0-3 jaar gratis), hoed gaat rond voor de artiesten. Zeker zijn van een plek? Reserveer dan kaarten via het contactformulier of kijk op de website van de Ruine van Brederode.

Website activiteit

Meer informatie op de website
Lucy de Pagter
Velserenderlaan 2, 2082 LA Santpoort-Zuid

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

Activiteit onder de aandacht

Zomerkampweek 14-20 juli Jong Nederland Bennebroek

Jong_Nederland_Bennebroek 1 juli 2019

Voor 7 t/m 14 jarigen wordt door jeugdvereniging Jong Nederland Bennebroek een t...

Meer info