Chauffeur op de buurtbus

  • Logo_BloemendaalSamen Bloemendaal
  • Gezelschap
vr 01 Nov
07:00 18:00

Over de activiteit

De vereniging Buurtbus Bloemendaal-Santpoort zorgt er voor dat dagelijks -behalve op zondag - het witte busje van Connexxion volgens dienstregeling rijdt. Het busje is normaal openbaar vervoer voor max. 8 personen Alle reizigersinformatie staat op de website OV9292. We zijn doorlopend op zoek naar dames en heren met normaal rijbewijs B die als vrijwilliger 4 uur per week willen meewerken

Meer informatie

De buurtbus rijdt van 's ochtends 7:00 tot 's avonds 18:00 behalve op zondag. Chauffeurs rijden in diensten van 3 uur. Ieder rijdt ten minste één keer per 2 weken. De diensten worden 2-wekelijks ingeroosterd. Ben je op vakantie dan wordt je niet ingeroosterd. Ben je plotseling verhinderd, dan vraag je een collega om te ruilen.

Waarmee jij de organisatie kan helpen!

Als je het stuur van de buurtbus in handen neemt dan kom je met veel buurtbewoners in contact. Ook draag je bij aan de leefbaarheid in onze gemeente. We hebben een goed draaiende vereniging, die zorgt dat het leuk is voor de passagiers en ook leuk voor de chauffeurs. We vragen van de kandidaten dat ze hulpvaardig, betrouwbaar en flexibel zijn.

Ed Prins

Buurtbus Bloemendaal Santpoort

Tetterodeweg 14, 2051EE Overveen

Neem contact op met de organisatie

Wil jij je aanmelden als deelnemer, vrijwilliger of zoek je contact met de organisatie? Gebruik dan onderstaand formulier.

Activiteit onder de aandacht

Gluren bij de Buren Bloemendaal 2020

09 februari 2020

Er staat een gloednieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Bloeme...

Meer info