Lentefestival

17 mei 2019

Het bruist van cultuur in de Bloemendaalse dorpen. Daarom organiseren wij, samen met de gemeente en andere culturele ondernemers uit Bloemendaal, van 17 tot en met 19 mei 2019 de eerste editie van het Lentefestival Bloemendaal. De meeste activiteiten zijn gratis te bezoeken. Het programma wordt de komende dagen verder aangevuld. Op 17, 19 en 19 mei!

Lentefeest programma

 

Open Dag bij De Ark op 25 mei

 

Ook dit jaar opent De Ark haar deuren voor bezoekers! Het is dit jaar een speciale Open Dag, want de nieuwe Werkplaats wordt geopend. Van 11 tot 16 uur bent u welkom om een kijkje te komen nemen. De Open Dag is op twee locaties, dicht bij elkaar. Kom eerst naar de Werkplaats: Krommelaan 4. Of naar de Tuinderij: Dennenweg 2, 2061 HX in Bloemendaal

Wie zijn wij?
De Ark Haarlem is een gemeenschap van mensen, die samenwonen, werken en het leven vieren. Dit allemaal vanuit de missie en visie van L'Arche International. De internationale federatie van l'Arche heeft ons erkend als Ark-project. Een grote kring betrokkenen zet zich vrijwillig in voor het bouwen aan gemeenschap. De verscheidenheid aan mensen in onze groep maakt de momenten samen divers, gezellig en inspirerend.

De Ark Haarlem is partner in het project 'Landgoed met een missie', dat een nieuwe bestemming ontwikkelt voor landgoed Dennenheuvel en klooster Euphrasia in Bloemendaal. Zie ook: www.landgoeddennenheuvel.nl

Tuinderij en Werkplaats De Ark is aangesloten bij Stichting Landzijde.

Bezoekadres:
Klooster Euphrasia, Dennenweg 6/8, Bloemendaal
Postadres:
Krommelaan 4, 2061LM, Bloemendaal

Lees verder

De mensen van Bloemendaal!

Lees verder

Klussen in en rond uw huis, hulp in de huishouding, de pedicure, het onderhoud van uw tuin. Voor deze en vele andere diensten kunt u contact opnemen met WonenPlus.

http://www.welzijnbloemendaal.nl/diensten/wonenplus/

Maatjes Bloemendaal zoekt vrijwilligers voor mensen met een beperking, voor ouderen, voor kinderen/jongeren met een beperking of om een mantelzorger even te ontlasten.

http://www.maatjesbloemendaal.nl

/CMS/Maatjes_Bloemendaal/show.do?ctx=45943,1430034
Nieuwsbrief no. 33
Wil je de nieuwsbrief voortaan per e-mail ontvangen? Schrijf je dan hieronder in: